1.625.180 tilfredse kunder
Europas Nr.1 inden for træningsudstyr til hjemmebrug
Du kan stole på vores kunder.
Aktuelt 59.514 produktbedømmelser
bauchtrainer_rueckentrainer
Køb

Mavetræner/rygtræner


hos T-Fitness - Europas nr. 1 inden for hjemmefitness

Mave- og rygtrænere er ideale til effektiv coretræning og forebyggelse af skader

Tobi
Køb sikkert
Din bestilling er krypteret med 256-bit-SSL
Online Support - Bestil hos os og få en god oplevelse!
Livesupport
Start live support
T-Fitness i Danmark
stores
Mavetrænere | her finder du ab roller, sit-up bænke og flere redskaber til mavemuskeltræning
Rygtrænere | Her finder du rygstrækkere, tyngdekraftstrænere og mange andre træningsredskaber
Mave- og rygtræner | her finder du træningsbænke til mave- og rygtræning

Mavetræner/rygtræner

Vælg det rigtige produkt blandt 150 brands! Har du spørgsmål til sport & fitness, kan du kontakte vores kompetente medarbejdere på (freecall 80 90 16 50) eller via live support.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
T-Fitness tester alle motionsredskaber grundigt. Derefter vurderer vores team, som består af idrætsuddannede medarbejdere, aktive sportsmænd og service-teknikere med mange års erfaringer, produkterne i de forskellige kategorier. Ved hjælp af T-Fitnesss vurderinger kan du lettere sammenligne produkterne med hinanden og finde frem til dét træningsredskab, som passer til din træning. .

Mave- og rygtrænere: Ideelle træningsredskaber til træning af kropsmidten

Mave- og rygtrænere er perfekte træningsredskaber til træning af kropsmidten. En stabil overkrops- og lændehvirvelsmuskulatur øger præstationsevnen i dagligdagen og forebygger rygproblemer og rygsmerter. Samtidigt sørger en trænet ryg- og mavemuskulatur for en bedre kropsholdning. Med en mave- og rygtræner kan du målrettet stimulere muskelområder, som normalt er vanskelige at træne på multimaskiner. Dermed er en mave- og rygtræner et godt supplement til dit workout. Et ensidigt arbejdsfelt som kontorarbejde eller manglende bevægelse i hverdagen kan føre til nedbrydelse af overkropsmusklerne. Med målrettet coretræning kan du dog forebygge denne process.

Mave- og rygtrænere: stærk, alene eller sammen

Mave- og rygtrænere fås både som kombinationsredskaber og enkeltvis. Før købet bør du overveje, hvilke øvelser du ønsker at udføre med redskabet. Desuden bedes du også være opmærksom på, at kvaliteten af de forarbejdede materialer og komponenters sammensætning er centrale for overkroppens stabilitet. Dette gælder også for svejsede søm, der helst skal være omhyggelig forarbejdet. En større opstillingsflade og højere vægt betyder, at mave- og rygtræneren er mere stabil. De fleste mave- og rygtrænere kan nemt klappes sammen efter træningen. Det er nemmere at opbevare dem, hvis man ikke har meget plads til rådighed. Redskaberne kan endda benyttes som træningsbænk til lettere håndvægtstræning.
I vores sortiment tilbyder vi følgende mave- og rygtræner modeller:

Mavetrænere

"Mavetrænere" er et overordnet begreb for forskellige mavetræningsredskaber. Ved siden af klassiske sit-up bænke hører også de såkaldte ab rollere eller wheel exerciser til kategorien. Med ab rolleren ligger du på ryggen og redskabet understøtter dig med at holde den helt rigtige kropsholdning. Dette skåner på lang sigt din rygsøjle. Ved wheel exerciseren handler det om lette dobbelhjul med skridsikre greb på siderne.
Ved øvelsernes udførelse sidder du på knæ og ruller frem med wheel exerciseren i hænderne indtil din krop er helt vandret. Med disse produkter kan du lave forskellige maveøvelser. Wheel exercisere er dog ikke egnet til nybegyndere, da bevægelserne kræver en høj grad af musklelkoordination. De egner sig fremragende til avanceret træning og kan pga. deres lille størrelse også tages med på rejser.
Taurus mavetræner wheel exerciser til effektiv mavetræning
Mavemuskelworkout med Taurus mavetræner Wheel Exerciser

Rygtrænere

Rygstrækkere eller hyperextension er effektive træningsredskaber til at træne den nederste rygmuskulatur og sædemusklerne. På mange modeller kan du variere hældningen af bækkenpolstringen og fodpladen. Sværhedsgraden og intensiteten er herved afhængig af rygstrækkerens vinkel og kan tilpasses efter behov. Du bør vælge en rygstrækker med delt bækkenpolstring. Det giver dig mere komfort og en bedre ergonomi.

Mave- og rygtrænere

Disse redskaber kombinerer mavetrænerens fordele med rygstrækkerens. Du kan lave mange forskellige øvelser, det giver afveksling i dine træningsenheder. Mave- og rygtrænere råder over en integreret klassisk sit-up bænk hhv. træningsbænk, som kan varieres i hældningen. Desuden giver en mave- og rygtræner muligheden for at træne lændehvirvelområdet og sædeområdet, lige som det også er muligt på en rygstrækker.
Ein Bauch und Rückentrainer für eine stabile Körpermitte
En mave-og rygtræner råder over perfekte egenskaber for at udføre omfattende og afvekslende coretræning.
Vi anbefaler brugen af elastikker og vægtskiver for at gøre træningen endnu mere effektiv. Du kan således sætte nye træningsimpulser og variere intensiteten efter behov. Laver du workouts med en rygtræner, lægger du bare en vægtskive på brystet. Det træner dit lændeområde endnu mere. For ekstra modstand når du træner med rygstrækkeren kan du også montere elastikker.

Hvilken mave- og rygstræner er den rigtige for mig? Spørg vores eksperter!

Vores eksperter svarer gerne på alle spørgsmål rundt om fitness. Vores engagerede team sammensat af fitnesstrainere, sagkyndige og servicepersonale står gerne til rådighed for at hjælpe dig med at finde den rigtige mave- og rygtræner. Enten via telefon, e-mail eller direkte i en af vores mange butikker - du er velkommen.
T-Fitness
Europas Nr.1 inden for træningsudstyr til hjemmebrug
 • 1x personlig kundeservice i vores butikker i DanmarkKøbenhavn
 • 48x i TysklandBerlin, Bielefeld, Bochum, Bonn, Braunschweig, Bremen, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Duisburg, Essen, Frankfurt, Freiburg, Göttingen, Hamburg, Hannover, Karlsruhe, Kassel, Kiel, Köln, Leipzig, Lübeck, Mannheim, München, Münster, Nürnberg, Saarbrücken, Schleswig, Stuttgart, Wiesbaden, Würzburg
 • 12x i StorbritannienAberdeen, Batley, Camberley, Edinburgh, Glasgow, London, Manchester, Newcastle, Nottingham
 • 6x i HollandAmsterdam, Bodegraven, Den Haag, Eindhoven, Roosendaal, Rotterdam
 • 4x i ØstrigGraz, Linz, Salzburg, Wien
 • 3x i SchweizBern, Lausanne, Zürich
 • 2x i BelgienAntwerpen, Bruxelles
 • PolenWarszawa
T-Fitness Nyhedsbrev
Modtag nu en kr 75,00 værdikupon*
* kan indløses ved vareværdier fra kr 400,00
Europas nr. 1 inden for hjemmefitness interaktiv
Find os på Facebook, Google+ etc.
 • Facebook
 • Goggle+
 • YouTube
Betalingsmåder
 • Paypal
 • VISA
 • Master Card
 • ViaBill
 • Faktura
 • efterkrav
 • bankoverførsel
 • EAN
Transport og distribution
 • GLS
 • UPS
 • FedEx
 • spedition
© Sport-Tiedje GmbH 1984 - 2018
1) Kun ved betaling pr. PayPal, efterkrav, kreditkort, Klarna.
Personlig rådgivning og egne teknikere
T-Fitness
DK's største udvalg både til private & erhverv.
80 90 16 50
info@t-fitness.dk