1.625.180 tilfredse kunder
Europas Nr.1 inden for træningsudstyr til hjemmebrug
Du kan stole på vores kunder.
Aktuelt 58.482 produktbedømmelser
rudergeraete
Køb

Concept 2 Romaskiner


hos T-Fitness - Europas nr. 1 inden for hjemmefitness

Træn dine muskler med effektiv helkropstræning

Tobi
Køb sikkert
Din bestilling er krypteret med 256-bit-SSL
Online Support - Bestil hos os og få en god oplevelse!
Livesupport
Start live support
T-Fitness i Danmark
stores

Køb Romaskiner

Romaskinerne fra Concept2 hører til de mest populære romaskiner i verdenen. Over hele verden findes der kun få producenter, som er så kendte som Concept2. Forskellige modeller fra Concept2, roergometre eller skiergometre udmærker sig med en enorm stabilitet, ideel forarbejdning og en ekstrem lang holdbarhed. Der er selvfølgelig lagt vægt på en ergonomisk form samt innovativt design. læs mere down
sortering
Artikel pr. side:
Gengivelse
Side
T-Fitness tester alle motionsredskaber grundigt. Derefter vurderer vores team, som består af idrætsuddannede medarbejdere, aktive sportsmænd og service-teknikere med mange års erfaringer, produkterne i de forskellige kategorier. Ved hjælp af T-Fitnesss vurderinger kan du lettere sammenligne produkterne med hinanden og finde frem til dét træningsredskab, som passer til din træning. .
Til udstyret hører først og fremmest modstandssystemet. Alt efter hvilket system du vælger kan åretagene være jævne eller næsten som at ro på vandet: desuden varierer modstanden i takt med hvor stærkt du trækker. Nogle romaskiner tilbydes med ekstraudstyr såsom træningscomputer med træningsprogrammer, pulsmåling og USB-PC-grænseflade og transportruller. Ekstraudstyret øger træningskomforten og effektiviteten og bidrager betydeligt til at redskabets positive bedømmelse.
Ved siden af rammekonstruktionen garanterer også kropsvægten og fodpladens størrelse en høj stabilitet. Jo mere stabilt en romaskine er, desto højere er maks. vægtbelastningen og derfor også levetiden. Ved intensive træningsenheder med kraftige åretag, står romaskiner med høj stabilitet betydelig mere sikkert.
Sammenspillet af modstandssystem, løbeskinner, sæderuller, træktov og rammekostruktion er særlig vigtigt for bevægelsRåder romaskinen over en god bevægelse, er træningen særlig ledskånende. Desuden øges derved også muskelaktiviteten betydeligt.
Artikel pr. side:
Side

Concept2 romaskiner - altid et godt valg!

Rowere fra Concept2 står for professionel rotræning og såvel vidt udbredt både til hjemmebrug og i fitnesscentre. Den amerikanske producent har klaret udfordringen at lave holdbare romaskiner af høj kvalitet, som kan holde til en høj belastning. Kombineret med en smart og brugervenlig PM5 træningsmonitor liver den ledskånende helkropstræning til en enestående oplevelse. Alle Concept2's romodeller er udstyret med et luft-modstand-systemet til realistiske workouts, ligesom på vandet.På E-modellen sidder man forholdsvis høj, hvilket gør det lettere at sætte sig på redskabet ved f.eks. kropslige indskrænkninger

Den første Concept2 romaskine blev konstrueret i 1981 - Concept2 Indoor Rower var samtidig den første romaskine af atleter til atleter. Det sportslige krav, at Concept2 romaskiner også kan benyttes af professionelle roere gælder den dag i dag. Derfor finder man Concept2 romaskiner ikke kun i roklubber, men også i motionscentre - men selvfølgelig også hjemme hos roentusiaster.

Styrk hele kroppen med en Concept2 romaskine.

Med en Concept2 rower træner du alle store muskelgrupper samtidigt - overkrop, arme og ben. Dermed er roning en fremragende helkropstræning. En Concept2 er dog ikke kun velegnet til forbedring af muskelstyrken. Rotræning styrker derudover hjerte-kredsløbssystemet og stimulerer fedtforbrændingen. Du kan også tydeligt forbedre kroppens koordination gennem workouts med Concept2 roweren.

Model D er den mest efterspurgte model i hele verden, med lav højde og som fås i to forskellige farver.

Træningen på en romaskine tæller som en af de mest effektive træningsmåder inden for fitnessområdet, da over 75% af alle muskelgrupperne samt hjerte-kredsløbs-systemet bliver belastet. Fedtforbrændingen bliver ligeledes sat i gang. Det kan anbefales at træne på de robuste redskaber uanset alder og fitnesslevel.

Concept2 indoor rower: Professionelle standarder

Professionelle atleter har tillid til Concept2. Indoor-verdensmesterskaberne bliver kun holdt på Concept2 romaskiner. Inden for mange andre sportsgrene og olympiske teams træner man fitness på en af de 4 modeller.

Alle romaskiner fra Concept2 er beregnet til både privat og professionel brug.
T-Fitness
Europas Nr.1 inden for træningsudstyr til hjemmebrug
 • 1x personlig kundeservice i vores butikker i DanmarkKøbenhavn
 • 48x i TysklandBerlin, Bielefeld, Bochum, Bonn, Braunschweig, Bremen, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Duisburg, Essen, Frankfurt, Freiburg, Göttingen, Hamburg, Hannover, Karlsruhe, Kassel, Kiel, Köln, Leipzig, Lübeck, Mannheim, München, Münster, Nürnberg, Saarbrücken, Schleswig, Stuttgart, Wiesbaden, Würzburg
 • 12x i StorbritannienAberdeen, Batley, Camberley, Edinburgh, Glasgow, London, Manchester, Newcastle, Nottingham
 • 6x i HollandAmsterdam, Bodegraven, Den Haag, Eindhoven, Roosendaal, Rotterdam
 • 4x i ØstrigGraz, Linz, Salzburg, Wien
 • 3x i SchweizBern, Lausanne, Zürich
 • 2x i BelgienAntwerpen, Bruxelles
 • PolenWarszawa
T-Fitness Nyhedsbrev
Modtag nu en kr 75,00 værdikupon*
* kan indløses ved vareværdier fra kr 400,00
Europas nr. 1 inden for hjemmefitness interaktiv
Find os på Facebook, Google+ etc.
 • Facebook
 • Goggle+
 • YouTube
Betalingsmåder
 • Paypal
 • VISA
 • Master Card
 • ViaBill
 • Faktura
 • efterkrav
 • bankoverførsel
 • EAN
Transport og distribution
 • GLS
 • UPS
 • FedEx
 • spedition
© Sport-Tiedje GmbH 1984 - 2018
1) Kun ved betaling pr. PayPal, efterkrav, kreditkort, Klarna.
Personlig rådgivning og egne teknikere
T-Fitness
DK's største udvalg både til private & erhverv.
80 90 16 50
info@t-fitness.dk