Bestil inden for de næste 2 timer 4 min..
Afsendes i dag.1
1.120.107 tilfredse kunder
Europas Nr.1 inden for træningsudstyr til hjemmebrug
Du kan stole på vores kunder.
Aktuelt 37.396 produktbedømmelser

Løbebånd

Øg din kondition og aktivér din fedtforbrænding.
Bestil hos os og få en god oplevelse!
Start live support
Vores kompentente medarbejdere står gerne til rådighed for at besvare dine spørgsmål om sport og fitness via live support.
Køb sikkert
Din bestilling er krypteret med 256-bit-SSL
T-Fitness i Danmark
Vi rådgiver dig på
dansk!
T-Fitness
Europas Nr. 1 inden for træningsudstyr til hjemmebrug
Vi ser frem til dit opkald på
80 - 901 650
info@t-fitness.dk
T-Fitness byder dig
Europas Nr.1 inden for træningsudstyr til hjemmebrug
1.000.000 tilfredse kunder
Over 6000 produkter
30 butikker
50 egne serviceteknikere
Vi tilbyder personlig rådivning i København
og Slesvig (DE).

Løbebånd - hvad du skal være opmærksom på ved købet

Her får du de vigtigste fakta omkring løbebånd!
Thomas Hannibal forklarer dig hvad du bør være opmærksom på ved købet af et løbebånd. Han forklarer f.eks. hvorfor man skal lægge vægt på motorydelsen og giver dig nyttige træningstips.

Køb et løbebånd og kom i rigtig god form!

Løbebåndet er blandt de "klassiske" motionsredskaber og bliver hyppigt anvendt til forbedring af kondition. Fedtforbrændingen bliver stimuleret og ben- og rygmuskulaturen styrkes. Mange sportsfolk oplever løbetræning på et løbebånd som afslappende adspredelse efter en stressende dag.
Uafhængigt af vejr og tid på dagen kan du dyrke sport og gøre noget godt for din krop. Med en præcis tempostyring kan redskabet tilpasses forskellige løbestile som gang, walking eller jogging - alt efter hvilken træningsintensitet du ønsker. Mange løbebånd har derudover hældningsjustering for således at simulere forskellige stigninger og målrettet træne forskellige muskelgrupper.

Jeg vil gerne købe et løbebånd. Hvilket redskab passer bedst til mig?

I vores løbebåndsrådgiver finder du informationer over forskellene på de forskellige løbebånd.

 • Motor (PS og maksimalhastighed):
  Når du køber et løbebånd, vælger du mht. til hastigheden et redskab som råder over nok spillerum inden for den fastlagte maksimalhastighed. Således kan du øge dine præstationer uden at motionsredskabet permanent kører med maksimalydelse. Motorer med digital driftteknik (digital drive) kører pga. den hurtige digitale signalbehandling mere præcise og jævne end alm. motorer, derudover er de også mere støjsvage og langtidsholdbare.
 • Løbefladens størrelse:
  Træningskomforten og skridtsikkerheden forbedres med en større løbeflade. Jo hurtigere hastigheden under træningen på løbebåndet er, desto stærkere er hastigheds- og hældningsskiftet. Jo højere den trænende er (og dermed personens skridtlænge), desto større burde løbebåndets løbeflade være.
 • Dæmpning:
  Især trænende med ryg- og knæproblemer burde træne på løbebånd som råder over en meget god dæmpning. De fleste af vores løbebånd har en rigtig god dæmpning, dette gælder f.eks. for modeller fra Life Fitness, Taurus Fitness, cardiostrong, Vision Fitness og Horizon Fitness. Løbebånd fra Tunturi, Bremshey, Kettler, og U.N.O. er godt dæmpet; Daum-, Bremshey-, og Reebok løbebånd blev vurderet med karakterer fra tilfredsstillende til tilstrækkelig.
 • Elektronisk / manuel hældningsjustering:
  Begyndermodeller råder for det meste over en manuel hældningsjustering. For at ændre hældningsgraden skal løbetræningen afbrydes og vinklen justeres manuelt med hånden. Råder redskabet over en elektronisk hældningsjustering kan stigningen også komfortabelt ændres ved tryk på en knap under træningen. Dette betyder at træningen således er mere alsidig og fleksibel.
 • Træningsprogrammer:
  Træningsprogrammer sørger for afveksling under træningen og øger motivationen.
  Ved nogle modeller kan du endda gemme dine egne træningsprogrammer og således også dine egne personlige yndlingsruter.
 • Pulsstyring / pulsstyrede træningsprogrammer:
  På modeller med pulsstyring kan du vha. alder, køn og det ønskede træningsmål (forbedring af udholdenhed eller fedtforbrænding etc.) se den matchende pulsværdi på tabellen. Løbebåndet styrer, afhængigt af model, både hastighed og/eller hældningsvinkel således at du altid bliver inden for den angivne pulsfrekvens. På denne måde kan du træne sundt og effektivt.
 • Sammenklappelig / ikke sammenklappelig:
  Ved sammenklappelige løbebånd kan løbefladen klappes op med kun få håndgreb. Har du kun lidt plads i dit motionsrum, anbefales det at købe et løbebånd, som meget pladssparende kan klappes op efter træningen.
 • Forarbejdning:
  Løbebånd fra Life Fitness, Taurus Fitness, Circle Fitness og Vision Fitness er fremragende forarbejdet; cardiostrong, Horizon-Fitness, Kettler, Tunturi blev vurderet med karakteren god.
 • Støjniveau:
  Pga. forskellige motortyper og driftstyrker varierer også støjniveauet: Life Fitness, Taurus Fitness, Taurus, cardiostrong og Vision Fitness falder under kategorien meget støjsvag; Horizon Fitness, U.N.O, Daum og Kettler har en stille til medium støjudvikling; Bremshey, og Reebok støjer lidt mere.

Flere informationer finder du i vores Løbebånd rådgiver.

Løbebånd-test i ETM-testmagasin.

I den aktuelle løbebånd test lavet af ETM testbladet (02/2012) hører Taurus Fitness T9.5 og cardiostrong TX50 til de bedstpladserede modeller. cardiostrong løbebånd TX50 blev endda kåret som testvinder inden for kategorien under 12.000 DKK. TX50'eren scorede også i testen ved høje hastigheder og benyttelsen af tungere løbere (>100 kg) og viste sig at være sikker og stabil. Ved siden af det store programudvalg som alle de testede løbebånd er udstyret med overbeviser redskabet også med sin intuitive betjening. Taurus Fitness løbebånd T9.5 som scorede andenpladsen fik den bedste karakter inden for kategorien "sikkerhed" og den blev rost pga. sin massive og robuste forarbejdning. T9.5 "brillierer med materialernes kvalitet og løbeegenskaber. Derudover har den i forhold til andre testede løbebånd den største løbeflade. Bedste produkt under 7500,- DKK og dermed ifølge testpersonerne et rigtig godt tilbud er cardiostrong løbebånd TR30. ETM-testens bedømmelse: "Med alsidige programmer og omfattende udstyr "overhaler" denne model mange a de mere dyre redskaber.
Her finder du de mest populære produkter fra de seneste 30 dage i kategorien "Løbebånd".
 • Pris
 • Motorydelse
 • Motor type
 • Løbeflade
 • Afdæmpning
 • Anvendelsesart

Pris

Vælg venligst det ønskede prisleje

Prisleje

Prisområde

kr til kr 5463 89243
Slet filter

Motorydelse

Jo stærkere løbebåndets motor er, desto hurtigere reagerer det på hastighedsændringer når du løber. En stærk motor har en lang levetid og har altid en optimal ydelse, selv ved høje stigninger og tungere løbere.

Motorens kontinuerlig ydelse

Slet filter

Motor type

Vekselstrømsmotorer (AC) kendetegnes ved deres langtidsholdbarhed ved konstant brug og er næsten slitagefri. Derfor er løbebånd med AC-motor perfekt til professionel brug i motionscentre og ambitiøs hjemmebrug.

AC / DC motor

Slet filter

Løbeflade

Du træner komfortabel og sikker med en stor løbeflade. Jo højere den trænende er (og dermed skridtlængdens længde) og løbets hastighed, desto større burde også løbefladen være. Vores sortiment tilbyder udelukkende løbebånd med rimelig brede løbeflader . Du behøver bare at vælge den ønskede længde.

Løbefladens længde

Slet filter

Afdæmpning

Løbebåndets afdæmpning beskytter dine led og giver en behagelig løbefornemmelse. Afdæmpningen spiller særlig ved intensiv løbetræning eller tunge løbere en central rolle. Vores fitnesseksperter har alllerede foretaget en indeling for dig alt efter afdæmpningssystemets type og kvalitet.

Løbebåndets afdæmpning

Slet filter

Anvendelsesart

Løbebånd der er beregnet til hjemmebrug er udviklet til privat benyttelse. Semiprofessionelle løbebånd har en større modstandsevne og bliver derfor også tit benyttet i hoteller, klubbber og motionsrum i virksomheder. Til professionel brug i motionscentret egner sig løbebånd i studiokvalitet. De er med deres kvalitetsmaterialer og lange levetid også yderst velegnet til ambitiøs hjemmebrug.

Anvendelsesområde

Slet filter
sortering
Artikel pr. side:
Gengivelse
Side
Bestseller nr. 1
192 Kundebedømmelser
∅ 4.71 af 5 stjerner
1 stjerne
0
cardiostrong løbebånd TX 50 køb på nettet nu
Produktvideo
360°
cardiostrong løbebånd TX 50 af den nye kollektion af løbebånd fra cardiostrong begejstrer med et opsigtsvækkende design, belastbar konstruktion og moderne udstyr.

Motoren på cardiostrong løbebånd TX 50 har 3 PS og garanterer et konstant omløb, selv under høj vægt og hastighed. Med en løbeflade på 152 cm x 51 cm har du rigeligt med plads på løbebåndet fra cardiostrong også under træningsenheder med højere tempo. cardiostrong løbebånd TX 50 kan belastes med en brugervægt på op til 150 kg og den robuste konstruktion kan tåle en høj belastning i mange år.

Løbebåndet fra cardiostrong har 17 forskellige programmer, hvoraf 2 er pulsstyret, så din træning på TX 50 kan optimeres med hensyn til dine personlige mål, såsom udholdenhedstræning eller fedtbrænding.
 • DC-Motor 3 PS-langtidsydelse
 • Løbeflade: 152 x 51 cm
 • hastighed: 0.8 - 20 km/h
 • Stigning: 0 - 15 %
 • Visning: tid, strækning, hastighed, Stigning, kalorier, puls
 • Visning af træningsprofiler med LCD
 • Træningsprogrammer i alt: 17, deraf brugerdefineret: 2, pulsstyret: 2
 • Pulsmåling: håndpulssensorer, brystbælte (kan købes særskilt)
 • foldbart
 • Løbebånd af høj kvalitet fra cardiostrong
 • Solid og holdbar konstruktion
 • Kraftfuld motor med 3 PS
 • Høj løbekomfort på stor løbeflade
 • Intelli-Step-Funktion: cardiostrong løbebånd TX 50 tæller dine skridt
 • Intelli-Guard: Løbebåndet stopper automatisk når du ikke løber mere
kr 14.060,00
kr 11.715,00
Du sparer 16%
inklusive 25% moms
På lager!
Fragtfri!
Få dine ønsker opfyldt nu:
Sikker handel via fakturakøb
T-Fitness' vurdering (Få flere informationer)
cardiostrong løbebånd TX 50
Udstyr
Løbebånd Vurdering af cardiostrong løbebånd TX 50: 4/5 stjerner for Udstyr
Dæmpning
Løbebånd Vurdering af cardiostrong løbebånd TX 50: 4/5 stjerner for Dæmpning
Rolig gang
Løbebånd Vurdering af cardiostrong løbebånd TX 50: 4/5 stjerner for Rolig gang
Stabilitet
Løbebånd Vurdering af cardiostrong løbebånd TX 50: 4/5 stjerner for Stabilitet
Bestseller nr. 2
45 Kundebedømmelser
∅ 4.89 af 5 stjerner
3 stjerner
0
2 stjerner
0
1 stjerne
0
Taurus løbebånd T9.5 køb på nettet nu
Produktvideo
Vores super-tilbud i 15.000kr-kategorien!
Taurus Løbebånd T9.5 er ideelt til den ambitøse hjemmebruger men også til semiprofessionel brug. Med en stærke 3 hk motor kan man med Taurus løbebånd T9.5 træne med hastigheder fra 0,8 til 20 km/h, herved afdæmpes hver skridt ledskånende, på grund af den ortopædiske løbemåtte! Taurus løbebånd T9.5 er ideelt til den ambitiøse hjemmebruger. Taurus løbebånd T9.5 er konstrueret af kvalitets materialer og således også velegnet til semiprofessionel benyttelse.
Pulsstyring, en ydelsesstærk 3 ps motor og en ekstra stor løbeflade med orthopedic bælte samt 38 programmer sørger for høj motivation og rigelig afveksling når du træner på et Taurus løbebånd T9.5!
 • DC-Motor 3 PS-langtidsydelse
 • Løbeflade: 152 x 55 cm
 • hastighed: 0.8 - 20 km/h
 • Stigning: 0 - 15 %
 • Visning: tid, strækning, hastighed, Stigning, pace, kalorier, puls
 • Visning af træningsprofiler med LED
 • Træningsprogrammer i alt: 38, deraf brugerdefineret: 4, pulsstyret: 1
 • Pulsmåling: håndpulssensorer, brystbælte
 • Til den ambitiøse hjemmebruger og semiprofessionel brug
 • Kropsfedtmåling
kr 19.530,00
kr 15.623,00
Du sparer 20%
inklusive 25% moms
På lager!
Fragtfri!
Få dine ønsker opfyldt nu:
Sikker handel via fakturakøb
T-Fitness' vurdering (Få flere informationer)
Taurus løbebånd T9.5
Udstyr
Løbebånd Vurdering af Taurus løbebånd T9.5: 4/5 stjerner for Udstyr
Dæmpning
Løbebånd Vurdering af Taurus løbebånd T9.5: 4/5 stjerner for Dæmpning
Rolig gang
Løbebånd Vurdering af Taurus løbebånd T9.5: 4/5 stjerner for Rolig gang
Stabilitet
Løbebånd Vurdering af Taurus løbebånd T9.5: 4/5 stjerner for Stabilitet
Bestseller nr. 3
43 Kundebedømmelser
∅ 4.65 af 5 stjerner
2 stjerner
0
Horizon løbebånd Paragon 6 køb på nettet nu
Produktvideo
Horizon løbebånd Paragon 6 er yderst robust forarbejdet og med dets dæmpningssystem og ortopædiske måtte muliggør det ledskånende træning. 15 programmer sørger for tilstrækkelig motivation og med Passport-systemet (ekstraudstyr) kan du simulere strækninger på løbebåndet, som bliver vist på dit fjernsyn. Horizon løbebånd Paragon 6 er foldbart og dermed yderst pladsbesparende.
 • DC-Motor 2.5 PS-langtidsydelse (Digital-drive)
 • Løbeflade: 154 x 50 cm
 • hastighed: 0.8 - 20 km/h
 • Stigning: 0 - 15 %
 • Visning: tid, strækning, hastighed, Stigning, kalorier, puls
 • Visning af træningsprofiler med LCD (ekstra stort)
 • Træningsprogrammer i alt: 15, deraf brugerdefineret: 3, pulsstyret: 2
 • Pulsmåling: håndpulssensorer, brystbælte (kan købes særskilt)
 • foldbart
 • Horizon løbebånd Paragon 6 til ambitiøs løbetræning derhjemme
 • Modstandsdygtig konstruktion
 • ControlledDrop system til kontrolleret, lydløs sænkning af løbefladen
 • "Passport Ready" - set-up boks til virtual reality træning, købes særskilt
kr 14.060,00
kr 11.622,00
Du sparer 17%
inklusive 25% moms
På lager!
Fragtfri!
Få dine ønsker opfyldt nu:
Sikker handel via fakturakøb
T-Fitness' vurdering (Få flere informationer)
Horizon løbebånd Paragon 6
Udstyr
Løbebånd Vurdering af Horizon løbebånd Paragon 6: 4/5 stjerner for Udstyr
Dæmpning
Løbebånd Vurdering af Horizon løbebånd Paragon 6: 4/5 stjerner for Dæmpning
Rolig gang
Løbebånd Vurdering af Horizon løbebånd Paragon 6: 3.5/5 stjerner for Rolig gang
Stabilitet
Løbebånd Vurdering af Horizon løbebånd Paragon 6: 3.5/5 stjerner for Stabilitet
Bestseller nr. 4
116 Kundebedømmelser
∅ 4.7 af 5 stjerner
2 stjerner
0
1 stjerne
0
cardiostrong løbebånd TR 30 køb på nettet nu
Produktvideo
cardiostrong løbebånd TR 30 er begyndermodellen i den moderne serie af løbebånd fra cardiostrong. Det er udstyret med 14 træningsprogrammer, en Blue-Colour Backlit LCD-visning, en bred løbeflade osv. og byder således på ideele træningsmuligheder for begyndere og øvede, som løber af og til. Den stærke 2,25 PS motor med langtidsydelse sørger for gode løbeegenskaber med ledskånende dæmpning!
Interessante detaljer som komfortable hastigheds- og stigningsregulering på håndtagene afrunder udstyret på løbebåndet TR 30 fra cardiostrong.
 • DC-Motor 2.25 PS-langtidsydelse
 • Løbeflade: 142 x 49 cm
 • hastighed: 0.8 - 18 km/h
 • Stigning: 0 - 12 %
 • Visning: tid, strækning, hastighed, Stigning, kalorier, puls
 • Visning af træningsprofiler med LCD
 • Træningsprogrammer i alt: 14, deraf brugerdefineret: 2, pulsstyret: 1
 • Pulsmåling: håndpulssensorer, brystbælte (kan købes særskilt)
 • foldbart
 • cardiostrong løbebånd TR 30 til begyndere og sportsfolk, som løber af og til!
 • Minimalistisk design med høj stabilitet
 • Inkl. diverse hastigheds og stigningsprogrammer
 • Inkl. MP3/iPOD®- tilslutning + med hylde og højtalere
kr 7.808,00
kr 6.245,00
Du sparer 20%
inklusive 25% moms
På lager!
Fragtfri!
Få dine ønsker opfyldt nu:
Sikker handel via fakturakøb
T-Fitness' vurdering (Få flere informationer)
cardiostrong løbebånd TR 30
Udstyr
Løbebånd Vurdering af cardiostrong løbebånd TR 30: 3.5/5 stjerner for Udstyr
Dæmpning
Løbebånd Vurdering af cardiostrong løbebånd TR 30: 3.5/5 stjerner for Dæmpning
Rolig gang
Løbebånd Vurdering af cardiostrong løbebånd TR 30: 3/5 stjerner for Rolig gang
Stabilitet
Løbebånd Vurdering af cardiostrong løbebånd TR 30: 3/5 stjerner for Stabilitet
Bestseller nr. 6
Artikelnr: HF-100711
7 Kundebedømmelser
∅ 4.86 af 5 stjerner
3 stjerner
0
2 stjerner
0
1 stjerne
0
Horizon løbebånd Elite T5000 køb på nettet nu
Produktvideo
Horizon løbebånd Elite T5000 byder på en forrygende forarbejdning og utallige funktioner. Med en iPod®-dockingstation og højtalere kan du høre musik mens du træner. Via Passport-systemet (ekstraudstyr) kan du på løbebåndet simulere realistiske strækninger som bliver vist på dit fjernsyn. Horizon løbebånd Elite T5000 har fremragende dæmpningsegenskaber og er foldbart.
 • DC-Motor 2.75 PS-langtidsydelse (Digital-drive)
 • Løbeflade: 157 x 50 cm
 • hastighed: 0.8 - 20 km/h
 • Stigning: 0 - 15 %
 • Visning: tid, strækning, hastighed, Stigning, pace, kalorier, puls
 • Visning af træningsprofiler med LED
 • Træningsprogrammer i alt: 15, deraf brugerdefineret: 2, pulsstyret: 3
 • Pulsmåling: håndpulssensorer, brystbælte (kan købes særskilt)
 • foldbart
 • Horizon løbebånd Elite T5000 til ydelsesorienterede sportsfolk
 • Massiv konstruktion
 • iPod® dock, MP3-tilslutning og integreret 5 watt højtaler
 • Til benyttelse med iPod 5. generation har du brug for en adapter!
 • VCS-dæmpningssystem til ledskånende træning
 • Featherlight-klapsystem & UltracontrolledDrop-system til sænkning af løbefladen
 • Passport Ready (ekstraudstyr) - træning på virtuelle strækninger
kr 17.968,00
kr 14.849,00
Du sparer 17%
inklusive 25% moms
På lager!
Fragtfri!
Få dine ønsker opfyldt nu:
Sikker handel via fakturakøb
T-Fitness' vurdering (Få flere informationer)
Horizon løbebånd Elite T5000
Udstyr
Løbebånd Vurdering af Horizon løbebånd Elite T5000: 4/5 stjerner for Udstyr
Dæmpning
Løbebånd Vurdering af Horizon løbebånd Elite T5000: 4.5/5 stjerner for Dæmpning
Rolig gang
Løbebånd Vurdering af Horizon løbebånd Elite T5000: 3.5/5 stjerner for Rolig gang
Stabilitet
Løbebånd Vurdering af Horizon løbebånd Elite T5000: 4.5/5 stjerner for Stabilitet
Bestseller nr. 7
Artikelnr: CST-TX40E
8 Kundebedømmelser
∅ 5 af 5 stjerner
4 stjerner
0
3 stjerner
0
2 stjerner
0
1 stjerne
0
cardiostrong løbebånd TX40e køb på nettet nu
Produktvideo
360°
Verdensnyhed: Løbebåndet som er elektronisk foldbart
cardiostrong løbebånd TX40e begejstrer med en særdeles simpel handling. Dertil hører, udover verdens første elektroniske opklapmekanisme på løbebånd, også fire transporthjul på rammen. Således kan du også skubbe løbebåndet alene!
 • DC-Motor 2.5 PS-langtidsydelse
 • Løbeflade: 143 x 50 cm
 • hastighed: 0.8 - 20 km/h
 • Stigning: 0 - 15 %
 • Visning: tid, strækning, hastighed, Stigning, kalorier, puls
 • Visning af træningsprofiler med LCD
 • Træningsprogrammer i alt: 22, deraf brugerdefineret: 2, pulsstyret: 2
 • Pulsmåling: håndpulssensorer, brystbælte (kan købes særskilt)
 • foldbart
 • Ydelsesstærkt løbebånd med elektronisk foldbar løbedæk
 • Let at skubbe - håndteringen kan også klares af en person
 • Brugervenlig konsol
kr 10.152,00
inklusive 25% moms
På lager!
Fragtfri!
Få dine ønsker opfyldt nu:
Sikker handel via fakturakøb
T-Fitness' vurdering (Få flere informationer)
cardiostrong løbebånd TX40e
Udstyr
Løbebånd Vurdering af cardiostrong løbebånd TX40e: 4.5/5 stjerner for Udstyr
Dæmpning
Løbebånd Vurdering af cardiostrong løbebånd TX40e: 3.5/5 stjerner for Dæmpning
Rolig gang
Løbebånd Vurdering af cardiostrong løbebånd TX40e: 3.5/5 stjerner for Rolig gang
Stabilitet
Løbebånd Vurdering af cardiostrong løbebånd TX40e: 4/5 stjerner for Stabilitet
Bestseller nr. 8
Artikelnr: HF-100747
4 Kundebedømmelser
∅ 4.75 af 5 stjerner
3 stjerner
0
2 stjerner
0
1 stjerne
0
Horizon løbebånd Elite T4000 køb på nettet nu
Produktvideo
T4000 fra Elite serien fra Horizon overbeviser med en yderst robust og holdbar konstruktion og et moderne udstyr. Den massive stålramme på Horizon Elite T4000 er beregnet til en maksimal brugervægt på 170 kg og intensive træningsenheder. En 2,5 PS stærk motor sørger for et regelmæssigt og jævnt omløb, også under højere vægtbelastning. Horizon løbebånd Elite T4000 kan accelerere op til 20 km/t med en variabel stigning på mellem 0 og 14 %. Horizon løbebånd Elite T4000 har desuden en løbeflade på 152 x 51 cm med en ortopædisk løbemåtte på 4,4 mm og et VCS-dæmpningssystem. Således garanteres du en støjsvag og yderst ledskånende løbetræning. Med ialt 12 programmer (2 med pulsstyring) byder Horizon løbebånd Elite T4000 på afveksling under træningen. Takket være en integreret tilslutning til en MP3-player/ iPod kan du høre musik over højtalerne, når du træner på Horizon Elite T4000 .
 • DC-Motor 2.5 PS-langtidsydelse (Digital-drive)
 • Løbeflade: 157 x 50 cm
 • hastighed: 0.8 - 20 km/h
 • Stigning: 0 - 14 %
 • Visning: tid, strækning, hastighed, Stigning, kalorier, puls
 • Visning af træningsprofiler med LED
 • Træningsprogrammer i alt: 12, deraf brugerdefineret: 2, pulsstyret: 2
 • Pulsmåling: håndpulssensorer, brystbælte (kan købes særskilt)
 • foldbart
 • Eksklusivt premium løbebånd fra Horizon Fitness
 • Passport ready
 • Særdeles holdbar stålrammekonstruktion
 • VCS-dæmpningssystem og comfortzone90 for en ledskånende og støjsvag træning
 • Tilslutning og højtalere til MP3-player/iPod
kr 15.623,00
kr 12.817,00
Du sparer 17%
inklusive 25% moms
På lager!
Fragtfri!
kun 1x på lager, der kommer snart flere
Få dine ønsker opfyldt nu:
Sikker handel via fakturakøb
T-Fitness' vurdering (Få flere informationer)
Horizon løbebånd Elite T4000
Udstyr
Løbebånd Vurdering af Horizon løbebånd Elite T4000 : 4/5 stjerner for Udstyr
Dæmpning
Løbebånd Vurdering af Horizon løbebånd Elite T4000 : 4.5/5 stjerner for Dæmpning
Rolig gang
Løbebånd Vurdering af Horizon løbebånd Elite T4000 : 3.5/5 stjerner for Rolig gang
Stabilitet
Løbebånd Vurdering af Horizon løbebånd Elite T4000 : 4.5/5 stjerner for Stabilitet
Bestseller nr. 9
12 Kundebedømmelser
∅ 4.67 af 5 stjerner
3 stjerner
0
2 stjerner
0
1 stjerne
0
Life Fitness løbebånd F1 Smart Folding køb på nettet nu
Produktvideo
Life Fitness løbebånd F1 Smart Folding kombinerer Life Fitness mangeårige erfaring med konstruktion af moderne motionsredskaber med innovative teknologier. Dermed får du med dette foldbare Life Fitness løbebånd F1 Smart Folding et robust løbebånd med omfattende udstyr til din personlige træning: F1 løbebåndets effektive dæmpningssystem er f.eks. yderst skånsomt mod dine led når du løber. Derudover kan du optimere din træning vha. en Virtual Training hjemmeside fra Life Fitness og således nå dine træningsmål.
 • DC-Motor 2.5 PS-langtidsydelse
 • Løbeflade: 140 x 51 cm
 • hastighed: 0.8 - 16 km/h
 • Stigning: 0 - 12 %
 • Visning: tid, strækning, hastighed, Stigning, pace, kalorier, puls
 • Visning af træningsprofiler med LCD
 • Træningsprogrammer i alt: 7, deraf brugerdefineret: 1, pulsstyret: 1
 • Pulsmåling: håndpulssensorer, brystbælte
 • foldbart
 • USB-tilslutning til transmission af træningsdata til Virtual Trainer hjemmesiden
 • Pladsbesparende pga. klapmekanismen
 • Patenteret FlexDeck™ Shock Absorption system
 • Tilgængelige: tysksproget konsol (kr 17.074,80), engelsksproget konsol (kr 17.074,80)
kr 17.074,80
inklusive 25% moms
På lager!
Fragtfri!
Få dine ønsker opfyldt nu:
Sikker handel via fakturakøb
T-Fitness' vurdering (Få flere informationer)
Life Fitness løbebånd F1 Smart Folding
Udstyr
Løbebånd Vurdering af Life Fitness løbebånd F1 Smart Folding: 3.5/5 stjerner for Udstyr
Dæmpning
Løbebånd Vurdering af Life Fitness løbebånd F1 Smart Folding: 4/5 stjerner for Dæmpning
Rolig gang
Løbebånd Vurdering af Life Fitness løbebånd F1 Smart Folding: 4/5 stjerner for Rolig gang
Stabilitet
Løbebånd Vurdering af Life Fitness løbebånd F1 Smart Folding: 3.5/5 stjerner for Stabilitet
Bestseller nr. 10
Artikelnr: 7885-650
0 Kundebedømmelser
∅ 0 af 5 stjerner
5 stjerner
0
4 stjerner
0
3 stjerner
0
2 stjerner
0
1 stjerne
0
Kettler løbebånd Track 9 køb på nettet nu
Kettler løbebånd Track 9 – den nye topmodel i Kettler Track serien byder på førsteklasses udstyr for ambitiøse løbere. Takket være en 3 PS stærk motor og en stor løbeflade på 150 x 51 cm kan du gennemføre selv intensive workouts på dette Kettler løbebånd Track 9. Udover 38 afvekslingsrige træningsprogrammer byder dette Track 9 fra Kettler muligheden for at benytte Kettler World Tours 2.0 samt det innovative Kettler S-Fit App.
 • DC-Motor 3 PS-langtidsydelse
 • Løbeflade: 150 x 51 cm
 • hastighed: 0.8 - 20 km/h
 • Stigning: 0 - 12 %
 • Visning: tid, strækning, hastighed, Stigning, kalorier, puls
 • Visning af træningsprofiler med LCD (ekstra stort)
 • Træningsprogrammer i alt: 38, deraf brugerdefineret: 10, pulsstyret: 8
 • Pulsmåling: håndpulssensorer, brystbælte (kan købes særskilt)
 • foldbart
 • Premium model fra Kettler Track serien
 • 3 PS kontinuerlig ydelse, 7,5 PS top ydelse
 • Elektronisk motorstyring (vægtuafhængig)
 • Integreret PC-interface muliggør træning med Kettler World Tours
 • Kan via smartphone (Android+IOS) benyttes med S-Fit App
kr 17.995,00
kr 16.995,00
Du sparer 5%
inklusive 25% moms
På lager!
Fragtfri!
Få dine ønsker opfyldt nu:
Sikker handel via fakturakøb
T-Fitness' vurdering (Få flere informationer)
Kettler løbebånd Track 9
Udstyr
Løbebånd Vurdering af Kettler løbebånd Track 9: 4.5/5 stjerner for Udstyr
Dæmpning
Løbebånd Vurdering af Kettler løbebånd Track 9: 4/5 stjerner for Dæmpning
Rolig gang
Løbebånd Vurdering af Kettler løbebånd Track 9: 4/5 stjerner for Rolig gang
Stabilitet
Løbebånd Vurdering af Kettler løbebånd Track 9: 4/5 stjerner for Stabilitet
T-Fitness tester alle motionsredskaber grundigt. Derefter vurderer vores team, som består af idrætsuddannede medarbejdere, aktive sportsmænd og service-teknikere med mange års erfaringer, produkterne i de forskellige kategorier. Ved hjælp af T-Fitnesss vurderinger kan du lettere sammenligne produkterne med hinanden og finde frem til dét træningsredskab, som passer til din træning. .
Kvaliteten af et løbebånd er afhængig af udstyret, som fx motorens kontinuerlige ydelse, løbefladens størrelse og beskaffenhed. Det betyder bla. en behagelig bevægelse og mere sikkerhed ved høje hastigheder. En computer med mange træningsprogrammer giver dig mere afveksling under træningen. Ekstra udstyr som hurtigsvalgtaster, folde-mekanisme, ventilator og transporthjul gør din træning endnu mere komfortabel.
Udover løbebåndets konstruktion garanterer produktets vægt og løbefladens størrelse en høj stabilitet. Jo mere stabilt løbebåndet er, desto højere er den maksimale vægtbelastning og holdbarhed. Desuden forringer store ruller belastning og slidtage af driftssystemet.
Hvis et løbebånd skal køre jævnt og støjsvagt kommer det an på motorens ydelse, tykkelsen af løbemåtten, støddæmperne og rammens konstruktion. Kører redskabet roligt og næsten uden støj, kan du også se fjernsyn eller høre musik når du træner.
Løbemåttens tykkelse og antal støddæmpere og deres kvalitet er vigtige dæmpningsegenskaber på et løbebånd. En god dæmpning er ledskånende og forebygger træthedstegn.
Artikel pr. side:
Side
T-Fitness
Europas Nr.1 inden for træningsudstyr til hjemmebrug
T-Fitness Nyhedsbrev
Modtag nu en 75kr værdikupon
Europas nr. 1 inden for hjemmefitness interaktiv
Find os på Facebook, Google+ etc.
 • Facebook
 • Goggle+
 • YouTube
Betalingsmåder
 • Paypal
 • VISA
 • Master Card
 • Faktura
 • efterkrav
 • bankoverførsel
 • EAN
Transport og distribution
 • DHL
 • UPS
 • FedEx
 • spedition
© Sport-Tiedje GmbH 1984 - 2015
1) Kun ved betaling pr. PayPal, efterkrav, kreditkort, Klarna,