Bowflex

Burn more in less time!
Bowflex står for intensiv helkropsstyrketræning uden kompromisser. Fitnessmærket fra USA tilbyder et udvalgt sortiment af fitnessredskaber til afbalanceret styrketræning derhjemme i samme kvalitet som i fitnesscenteret. Bowflex har især med Max Trainer skabt sig et navn i fitnessbranchen. Et udvalg af coretrænere, håndvægte og tilbehør gør sortimentet af fitnessredskaber til styrketræning komplet – med garanti for træningsvariation!

Kendetegnet for et Bowflex-fitnessredskab som Max Trainer er det ekstremt pladsbesparende opstillingsmål og den ledskånsomme og tidsbesparende helkrops-workout. For manglende tid til træning og ingen plads til et kompakt fitnessredskab er de undskyldninger, der hyppigst afholder os fra at dyrke sport derhjemme. Dem sætter Bowflex nu en stopper for. Maksimalt kalorieforbrug og definerede muskler på den korteste tid, kombineret med en masse sjov under din workout: Sådan er træning med Bowflex. Lige netop Max Trainer giver ubegrænsede udfordringer, så du igen og igen kan afprøve dine egne grænser. Med det slanke design kan du altid uden problemer finde plads til et Bowflex-træningsredskab derhjemme.
Bowflex - Overblik over alle kategorier (12)

Fitnessredskaber fra Bowflex til sportsentusiaster og fitness-nybegyndere

Styrke, udholdenhed, hurtighed: Topatleter kender fordelene ved intervaltræning. Træningsmetoden med skiftevis belastende og hvilende faser sætter træningsmål, der er vigtige for mange sportstyper. Bowflex Max Trainer tilbyder den mest sikre og effektive intervaltræning, verden endnu har set.

Et fitnessredskab fra Bowflex er ikke kun for sportsentusiaster, men også nybegyndere forbedrer legende let deres kondition på crosstræneren Bowflex Max Trainer. Giv blot Bowflex Max Trainer nogle få personlige oplysninger, og du får en Bowflex Workout, der er lavet individuelt til dig, tilpasset dit konditionsniveau, din alder og dine personlige mål.

Den revolutionerende intervaltræning fra Bowflex

Kom i form hurtigt, effektivt og tidsbesparende –€“ det er målet for det 14 minutter lange Max-Interval-program med afterburn-effekt. H.I.I.T (High Intensity Interval Training) giver mulighed for et enormt kalorieforbrug på kort tid, ideelt til kort træning om morgenen eller efter fyraften, hvor du gerne vil have det maksimale ud af din træning på kort tid. Det geniale ved programmet er, at selv 48 timer efter træningen, forbrænder du stadig ekstra kalorier takket være afterburn-effekten.

Bowflex’ fitness-app Max Trainer

Træningen på Bowflex-fitnessredskabet er i sig selv allerede en motiverende fitnessoplevelse. Med Bowflex’ fitness-app Max Trainer bliver træningen dog endnu sjovere! Den overskuelige app giver dig nøjagtig data om dine træningspas. På den måde har du f.eks. altid overblik over dit kalorieforbrug.

Bowflex: Et stærkt mærke fra Nautilus

Bowflex tilhører, sammen med Schwinn og Universal, en brand-familie fra Nautilus. Fitnessvirksomheden fra USA kan se tilbage på mere end fire årtiers erfaring med stærke fitnessredskaber – den revolutionerende multimaskine fra Nautilus starterede i sin tid succesen. I dag vælger sportsudøvere verden over de anerkendte Nautilus-fitnessredskaber. Konceptet om at gøre træning derhjemme så let og effektiv som muligt fænger, og efterspørgslen på Bowflex-fitnessredskaber er som før stadig uændret.
motionsredskaber
Prøv redskaberne personligt i butikken nu!
67 butikker i hele Europa og også i København
Europas Nr. 1 inden for træningsudstyr til hjemmebrug
67x i Europa